Rok Terziev – moji digitalni zapisi

Hvaležen bom za vsak lajk naše Facebook strani

Električna vozila

leave a comment »

Pozdravljeni blogerji in blogerke!

Ta blog sem leta 2009 odprl z navdušenjem, da bom na njem veliko pisal o avtomobilih, motorjih in še čem kar me zanima. Pa temu le ni tako. Enostavno mi primankuje časa in energije za pisanje na blogu. Že tako sem več kot polovico dneva za računalnikom, zato zvečer nimam več volje spisati še kakšen prispevek na blogu. No, kljub temu sem si danes vzel malce časa, da posodobim nekaj stvari na njem, napišem kakšen nov post in vam obljubim, da bom letos napisal več postov kot lansko leto. Naloga ne bo težka, poleg tega mi še eden manjka in rekord bo postavljen ;) Skratka, želim povedati, da se bom potrudil, da bom tudi na blogu bolj aktiven.

Se sprašujete zakaj naslov objave Električna vozila? Hja, bom opisal na kratko, v nekaj stavkih. Kot lahko preberete na podstrani “O avtorju” sem motoristični in avtomobilski navdušenec, nekdanji motoristični novinar, nikakor pa ne skrivam, da cedim sline nad eksotičnimi štiri in dvokolesniki. Prijatelj, Klavdij mi je ob pivu razlagal o električnih vozilih, o Tesli Roadster in polnilni infrastrukturi. Električni avtomobili so trenutno “eksoti” in kot taki so me seveda pritegnili. In ob pijači se je rodila ideja, da Slovenijo bolje spoznava z električnimi in hibridnimi vozili. Tako sva zavihala rokave in se lotila dela! Pripravila sva spletni portal, na katerem lahko uporabniki vsak dan preberejo novice iz sveta električnih in hibridnih vozil, si ogledajo predstavitve novih modelov, teste trenutnih, pobrskajo pa katalogu vozil in med seboj poklepetajo na forumu. Portal Elektro-Vozila je dosegljiv na naslovu http://www.elektro-vozila.si

Trudili se bomo, da bodo obiskovalci portala prebirali zadnje novice iz sveta električnih in hibridnih avtomobilov ter motociklov, obenem pa upamo, da bodo bralci opravili kratek registracijski postopek (http://www.elektro-vozila.si/registracija) in se nam pridružili na forumu.

Skratka, ne pozabite nas obiskati na naslovu http://www.elektro-vozila.si in si prebrati akualnih stvari iz sveta električnih in hibridnih vozil. V kolikor vas zanima več v zvezi z našim delom, smo vam ves čas na voljo na email naslovu info@elektro-vozila.si

Vsem bralcem in bralkam tega bloga želim lepe velikonočne praznike in veliko varnih kilometrov z vašimi jeklenimi konjički.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: