Rok Terziev – moji digitalni zapisi

Hvaležen bom za vsak lajk naše Facebook strani

Sedaj pišemo tudi o električnih kolesih!

leave a comment »

Zopet se malo javljam na blogu. Tudi tokrat z novico, povezano z našim projektom Elektro-Vozila. Že od samega začetka je bilo predvideno, da bomo na portalu pisali tudi o električnih kolesih, vendar je bilo dogajanje na področju avtomobilizma, povezanega z elektriko, v zadnjem letu tako pestro, da smo s težavo sledili že samo tej industriji. Kot veste pišemo še o električnih motorjih, hibridnih avtomobilih in e-športu. Skratka, toliko tem, da jim težko sledimo.

Vendar, ker smo opazili, da je zanimanje za električna kolesa v Sloveniji veliko, smo se naposled odločili, da pričnemo še s to rubriko. Tako boste na portalu Elektro-Vozila od sedaj naprej lahko prebirali tudi novice iz sveta električnih koles, predstavitve novih modelov in teste koles, ki so na voljo slovenskim kupcem. Tudi avtomobilski proizvajalci so opazili veliko zanimanje za električna kolesa in takoj stopili v akcijo. Audi je predstavil športno električno kolo, medtem, ko je BMW ubral drugačno pot, saj je v Londonu pokazal BMW-jevo zložljivo električno kolo, ki je kot nalašč za uporabo v mestih, predvsem v tistih delih, kamor njihov električni malček i3 ne bo mogel zapeljati.

Skratka, že iščete informacije o električnih kolesih, le obiščite naš portal. Zelo bomo veseli tudi vaših priporočil prijateljem, saj nam tako pomagate širiti našo skupnost. Če pa pogledujete za rabljenim električnim kolesom, pobrskajte tudi po rubriki Mali oglasi.

Pa lep pozdrav!

Advertisements

Written by Rok Terziev

23/06/2012 at 22:42

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: